Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben alvast een lijst met veel voorkomende vragen opgesteld. Mocht u vraag er niet bij staan mail ons dan gerust via het contact formulier.

Algemeen

De kennisbank geeft informatie over het installeren van alle verschillende koppelingen. Voor elke koppeling kunt u hier een uitgebreid stappenplan vinden om u koppeling zo spoedig mogelijk te installeren.

Om een SmartXPS account aan te maken moeten er verschillende stappen worden uitgevoerd. Klik hier voor een uitgebreide uitleg.

Animana koppeling

Bij het aannemen van een gesprek zal er een nieuw tabblad geopend worden. Dit is een instelling die niet aangepast kan worden.

Load More